avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare activitate PFA

Buna ziua,

Am ca obiect de activitate 8219 activitati de fotocopiere,secretariat as dori sa adaug 471 si 472 comert cu amanuntul.

Ce am de facut si in ce conditii se pot adauga noile CAEN-uri?

Va multumesc.

Cu stima
Szasz Attila
Se pot adauga, trebuie sa mergi la ONRC ("Registrul comertului") cu CUI in original, BI in original si completezi niste formulare (se percepe si o taxa, pana in 200 lei).
cand mi-am infiintat PFA-ul trebuia sa demonstrez ca am experienta in domeniul respectiv.

Acum vreau sa adaug comert cu amanuntul produse alimentare si nealimentare.
In cazul acesta cum procedez?cum sa dovedesc ca am experienta?
Mai e cazul?nu s-a simplificat procedura de infiintare/aadaugare?

Va multumesc.

Cu stima
Szasz Attila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert marfuri si xerox caen ionutz60 ionutz60 Buna ziua, Un asociat unic doreste sa infiinteze o SRL, si sa comercializeze urmatoarele produse: -marfuri alimentare cu amanuntul(ciocolata, cafea, etc.) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pt intocmire acte auto anamaria25 anamaria25 Am un srl si as vrea sa fac si acte auto. Nu stiu ce autorizatii mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Pfa mai multe coduri caen - norma de venit ioan_ometitza ioan_ometitza Buna ziua! PFA infiintat recent Activitare principala code CAEN 9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice Activitati secundare 4791 ... (vezi toată discuția)