avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interpretare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interpretare

buna poate cineva sa-mi raspunda daca eu ca si titular de intreprindere individuala care nu am contract de munca si cre imi platesc contributiile direct la cas cass etc trebuie sa ma supun prevederilor codului muncii privind timpul de munca ?deoarece eu vreau sa muncesc in propria mea firma mai mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 18 Mai 2012
Nu sunteti supus dispozitiilor Codului Muncii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - as putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? gyuly_11 gyuly_11 Buna ziua, am deschis o intreprindere individuala, in sect.4, si ma intereseaza cum se procedeaza, daca trebuie sa fac contract individual cu CASS si la ce ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. adella1604 adella1604 buna ziua, M a poate ajuta si pe mine cineva va rog vreau sa deschid o intreprindere individuala imi puteti spune de ce acte am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Cass pentru intreprindere individuala Juliae02 Juliae02 Buna ziua, as avea nevoie de o lamurire...sotul are o Intreipindere Individuala....si-n paralele pana in data de sept 2010 a fost angajat la o firma ( unde ... (vezi toată discuția)