avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Sustinere financiara nerambursabila pentru o Asociatie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Sustinere financiara nerambursabila pentru o Asociatie

Buna ziua.

Am auzit ca se pot obtine bani, in cazul asociatiilor, pentru realizarea de monografii statistice. Este adevarat? Si daca da, la ce fonduri trebuie apelat - de la minister, fundatii, fonduri europene...?

O asociatie, in general, poate obtine bani din? (cu execeptia celor 2% :D)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:28, 19 Mai 2012
Pentru ultima parte a intrebarii dumneavoastra, puteti cauta ca in afara de venituri din 2%, sa cereti sponsorizari de la societatile comerciale interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legata de o sponsorizare Daniel_Bondoroi Daniel_Bondoroi Buna ziua, Am o nelamurire legata de o sponsorizare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma mea, persoana juridica, furnizeaza un produs si serviciu X ... (vezi toată discuția)
Asociatia ''teatru pentru orice varsta"" bartibi bartibi Va rog respectuos,daca se poate sa primesc raspuns la urmatoarele intrebari: - in ce forma se pot primi sponsorizari,donatii ? -trebuie inregistrare la UCMR ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie nonprofit marym marym Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Vindecat pentru a ajuta la vindecarea altuia.Acesta este scopul pentru care doresc sa ma ... (vezi toată discuția)