avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am cazier ma pot angaja la firma de paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am cazier ma pot angaja la firma de paza

in anul 1998 eram navetist, merge-am cu trenul 60 km pana la locul de munca, imi expirase abonamentul de tren de doua zile si in ziua aia am zis sa merg cu nasul, multi navetisti procedau asa.Problema este ca a fost supra control si eu m-am speriat am modificat data pe abonament,sau prins si mi0au facut dosar penal pt. uz de fals, fals de uz, si inselaciune, am fost condamnat la 3 luni cu inchisoarea si am iesit dupa doua, am platit doi avocati si unul nici nu a fost la proces , la recurs, . a fost condamnarea de 3 ani si am primit 3 luni minimul ,prejudiciul a fost de 30 lei , 3 ron, acum am ramas pe viata cu acest cazier, vreau sa ma angajez la o firma de paza cu acest cazier pot fi angajat?nu stiu pe cine sa intreb, ni ci de bani multi nu dispun sa am o consultatie cu un avocat. Va rog astept un raspuns clar.Va multumesc. floryn33333@gmail.com#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 23 Mai 2012
Nu,din pacate nu poti. Deci persoanele care au dosar penal nu se pot angaja deoarece se cere atestat profesional de garda de corp/agent de securitate,acolo se cere cazierul de la Politie,si pana la urma tot Politia elibereaza acest atestat compartimentul de Sistem de securitate si paza.Stima
Care a fost decizia instantei si cand a fost pronuntata ? .. intrucat exista posibilitatea ca dvs sa formulati o cerere de reabilitare, astfel incat cazierul dvs sa fie curat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificarea abonament cfr mcb70b mcb70b Buna ziua , in urma cu 3 luni (nov 2010), eram student in Bucuresti ,am fost prins circuland pe tren cu un abonament fals pe numele meu, am primti o amenda in ... (vezi toată discuția)
Caz penal? redbyrd redbyrd Buna ziua! As vrea sa aflu mai multe detalii despre codul de procedura penala in cazul unei infractiuni de fals si uz de fals Am calatorit cu trenul ... (vezi toată discuția)
Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma veti ajuta... aemeth aemeth Ma numesc xxx si apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma pt a-mi rezolva problema.Recent am fost implicat intr-o situatie in care mi s-au ... (vezi toată discuția)