avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preaviz contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preaviz contract inchiriere spatiu comercial

daca intr-un contract de inchiriere spatiul comercial nu a fost frevazut un termen de acordare a preavizului pentru nici una dintre parti , care este termenul minim legal de preaviz pe care proprietarul trebuie sa-l acorde chiriasului?
Daca nu e prevazut in contract , proprietarul poate strabili el un termen care poate fi si de 24 ore pentru eliberarea spatiului, daca a expirat contractul sau daca nu a fost respectat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere oanabutuc oanabutuc Buna ziua, ma numesc Oana si as avea nevoie de cateva informatii deoarece nu am reusit sa gasesc pe net o lamurire clara, iar sa angajez un avocat nu-mi ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere georgescuvaleria georgescuvaleria Sunt o persoana fizica care a inchiriat un apartament unei persoane juridice pe o perioada de 3 luni Contractul de inchiriere inregistrat la administratie a ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)