avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa circul cu o masina radiata?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa circul cu o masina radiata?

Buna ziua,

Am cumparat o masina pe 16.05, atunci am facut contractul de vanzare cumparare, pe 17.05 m-a anuntat vanzatorul ca a radiat masina, dar vanzatorul este din alt oras si inca nu am documentul radierii, intrebarea mea este pot sa circul cu masina daca a radiat-o vanzatorul, trebuie s-o duc la Rar...etc.

Va multumesc!
Daca a radiat-o doar de la fisc da,daca a fost si la politie nu.
pai daca a radiat-o si la politie, eu cum o duc la rar sa o inregistrez? nu am voie sa circul o anumita perioada dupa radiere?
buna ziua
daca a radiat masina o puteti duce la RAR pe platforma ,daca nu sunteti pasibil de comiterea unei infractiunui de punere si folosire pe drumurile publice a unui auto neinmatriculat cese soldeaza cu un dosar penal si o pedeapsa pe masura .
aveti mare grija ,daca sunteti prins aveti mai sus consecinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Radiez masina si circul cu ea, ce risc? ContSters233402 ContSters233402 buna ziua!am auzit la cineva ca a radiat masina, pt ca avea impozit de 2500lei si circula asa cu ea.ce risca el sa pateasca daca este depistat??si daca se ... (vezi toată discuția)