avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norme metodologice - indemnizatie 85%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norme metodologice - indemnizatie 85%

Buna ziua!
Stiti cumva daca s-au publicat mult asteptatele norme metodologice si unde le pot gasi? Ma intereseaza ce documente mi-ar trebui pentru a depune cererea pentru noua indemnizatie de crestere a copilului de 85% din media veniturilor nete.
Am sunat la primarie si nimeni nu stie nimic. As vrea sa depun cererea cat mai repede. Dosarul pentru indemnizatia de 600 Ron l-am depus in aprilie si pana in iunie nu am primit nici un ban. Sper sa nu se intample la fel si de data asta.
Multumesc!
Din pacate se pare ca nu au fost inca publicate si nu cred ca te poate ajuta cineva sa-ti spuna cu certitudine ce documente iti trebuies.

oricum o sa primesti banii si din urma, cum de altfel ca a fost cazul si cu prima cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil catalinuxxl catalinuxxl Va salut . Daca o persoana primeste indemnizatie pt crestere copil si 85% din media salariilor pe ultimele 12 luni este mai mica de 600 ron , atunci acea ... (vezi toată discuția)
85% din salariu, indemnizatie? IgnatK IgnatK Buna! Eu sunt sunt o mamica care are multe nelamuriri in legatura cu acesta lege. Situatia mea actuala este urmatoarea: in prezent sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)