avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Va salut .
Daca o persoana primeste indemnizatie pt crestere copil si 85% din media salariilor pe ultimele 12 luni este mai mica de 600 ron , atunci acea persoana trebuie sa mai depuna acte doveditoare din care sa reiasa aceasta sau o sa primeasca in continuare 600 ron ?
Trebuie confirmat undeva ca nu doreste recalcularea indemnizatiei sau poate sa primeasca in continuare 600 ron ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 16 Ianuarie 2009
Daca nu doreste recalcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului, atunci va primi in continuare cuantumul de 600 lei.
Daca solicita o indemnizatie in cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate si din calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei.
MULTUMESC !!!!!!:D
Deci , sa inteleg ca daca nu solicita recalculare , ramane ca si pana acum , adica 600 ron , fara alte acte depuse .:D
Ati inteles corect :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia de intretinere, calculata in cota procentuala CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Intr-un proces avand ca obiect incredintarea copilului minor si stabilirea pensiei de intretinere tatal se prezinta si mentioneaza ca primeste indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adyna_me adyna_me buna ziua imdemnizatia pentru crestere este doar 85% din salar. desi daca se face calculul iese undeva la 374 ron pe luna. asta va fi indemnizatia sau mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)