avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inundare apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inundare apartament

Anul trecut i-am inundat pe vecinii care locuiesc cu 2 etaje mai jos decat noi. Am achitat prin Banca o taxa. Am incheiat si asigurarea pentru astfel de situatii. Acum am primit o instiintare cum ca in noiembrie am fi chemati in judecata. As vrea sa stiu cam la ce suma ne-ar putea duce acest lucru si cam cat ar putea cere persoana respectiva?
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Mergeti cu citatia la Judecatoria care v-a emis citatia si copiati actele dosarului si cererea de chemare in judecata in care scrie cuantumul pretentiilor reclamantilor. Daca la primul termen veti recunoiaste pretentiile nu veti mai fi obligat la cheltuieli de judecata. Daca ,dimpotriva vi se par prea mari, trebuie sa va aparati, se va efectua o expertiza si se vor evalua. Veti plati daunele stabilite de instanta si cheltuielile de judecata , expert etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necaz - inundat de vecin marcus68 marcus68 Buna ziua... Am fost inundat de catre un vecin situat la etajul 2 .Etajul 1 compromis , apa infiltrata prin tavan mi-a afectat instalatia electrica , peretii ... (vezi toată discuția)
Expertiza daune inundatii apartament SDI007 SDI007 Locuiesc la etajul 4 al unui bloc . Proprietarul de la apartamentele de sub mine ( parter, et. 1 , et. 2 si 3 )vrea sa cumpere si etajul 4 , pentru aceasta el ... (vezi toată discuția)
Despagubire vecin gabr gabr Buna ziua, va rog sa mi mai raspundeti la o intrebare . In urma spargerii unei tevi de apa am inundat pe vecinul de la etj.1,si pe vecinul de la parter,cu ... (vezi toată discuția)