baiatul meu este la facultate in craiova. In cartierul unde locuieste exista un loc de parcare inconjurat de borduri si o alee de acces pentru locatari, de la parcare pana la scara blocului, bineinteles aleea este turnata cu ciment. Baiatul meu a venit dimineata la 7 , a lasat masina in parcare dar in capatul alei de acces la bloc, nestiind ca pe acea alee intrase si parcase un taximetrist chiar la scara blocului. Cand a vrut sa iasa de pe acea alee si a dat seama ca nu poate pentru ca este blocat, fapt pt care a sunat la politia locala sa vina sa-i ridice masina baiatului meu. Acum eu intreb, cum este posibil sa ridici o masina din parcare pentru a i face loc unui individ care era parcat neregulamentar pentru ca acea alee dintre parcare si bloc este pentru pietoni nu pentru masini?
Si din fotografia celor de la ridicari se vede clar masina baiatului in parcare iar a taximetristului in fata lui pe alee. Va rog un sfat pentru ca vreau sa i dau in judecata. Va multumesc!
Nu se intelege care este prejudiciul care vi s-a adus . Daca ati platit pentru ridicarea masinii atacati actul si solicitati exonerarea de la plata amenzii. Situatia expusa de dvs. nu pare reala, Este povestita de fiul dvs asa ca incercati sa cenzurati putin si sa alegeti adevarul din acele spuse . Cand o persoana este blocata incearca sa gaseasca pe proprietar sa mute masina pentru a putea iesi. Daca era parcata regulamentar cei de la ridicari nu cred ca ar fi intervenit .
Daca apreciati masura dispusa ,drept netemeinica ,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
prejudiciul este ca baiatul nu are 500 roni sa ridice masina, abia facem fata cu taxele la facultate, nu toti avem milioane pentru a le arunca pentru indivizi care parcheaza masina sub geamul locatarilor dupa care sunam la politie ca nu mai putem iesi de pe alee. Este povestita de fiul meu si recunoscut de cei de la politia locala, va dati seama ca am sunat sa ma interesez de situatie si exact asta le-am spus si eu, de la ora 7 pana la ora 9 gasea proprietarul daca se vruia
exact asta am sa fac, astept procesul verba, luni va merge sa ridice masina si sa ia procesul verbal, dar nu mi se pare corect ceea ce au facut cei de la politia locala.
Imi pare rau ca nu pot posta pozele cu acea parcare si aleea de acces la bloc