avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am primit o instiintare de la alta asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am primit o instiintare de la alta asociatie de proprietari ca nu mai am voie incepand cu data de 1 iulie sa mai merg cu masina prin fata strazii lor pentru a o parca

Astazi 24 iunie 2009 la ora 7.30 m-am dus la masina unde aveam in parbriz urmatoarea instiintare:''Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de 01.07.2009, vom bloca accesul dvs. in aceasta parcare prin aleea din fata blocului P6 deoarece s-au facut nenumarate sesizari de catre locatarii blocului privind disconfortul pe care il creati tranzitand aceasta alee, in conditiile in care aleea dvs. este blocata cu masini abandonate. Va rugam sa fiti intelegatori si sa va convingeti vecinii sa va inlesneasca accesul la parcare prin aleea dumneavoastra de resedinta. Asociatia de Proprietari Bloc P6".
Mentionez ca intrarea in aceasta parcare se face exclusiv pe acea alee.Blocul unde stau este situat intre aceste alei si nici macar nu are strada proprie in fata lui existand doar un mic trotuar.Intrebarea este cum isi permit acesti mitocani sa faca asa ceva avand in vedere ca acea starda sau alee face parte din domeniul public si mie imi ia cand vin acasa de la servici 10 secunde ca sa trec pe ea.Sa ma duc la politie? Oricum aceasta scrisorica care este nesemnata si are doar o stampila de la asociatie o consider o amenintare.A se lua in calcul ca am un Tico mic pe care nici macar nu il auzi.Probabil nu le place mutra mea bosorogilor .Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: lilky , utilizator 11:39, 29 Iunie 2009
In cazul in care este o artera destinata traficului auto, nu cred ca pot sa va restrictioneze accesul cu autoturismul, cu atat mai mult cu cat mentionati ca este singura cale de acces. Insa, daca este o alee pietonala pe care un tico reuseste sa se strecoare, nu va fi dificil sa se obtina aprobarea primariei pentru amplasarea de popici pentru restrictionarea traficului auto.

Doua intrebari as avea, exista intr-adevar o alee blocata cu masini abandonate? puteti sesiza primaria si politia pentru a le ridica. Cum se explica discomfortul?
Este o artera destinata traficului auto care se termina cu intrarea in parcare.Mentionez ca blocul meu nu are o alee blocata cu masini abandonate, are doar trotuar.Cu alte cuvinte ei ma abliga sa o iau pe trotuar ca sa ies respectiv intru in parcare.Sa ma duc totusi la politie si sa le fac o reclamatie? Nu stiu ce fel de oameni sunt si nu am chef sa-mi gasesc masina zgariata sau cu rotile sparte.Oricum nu am chef de scandal .
craciunescu_1981 a scris:

''Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de 01.07.2009, vom bloca accesul dvs. in aceasta parcare prin aleea din fata blocului P6 deoarece s-au facut nenumarate sesizari de catre locatarii blocului privind disconfortul pe care il creati tranzitand aceasta alee, in conditiile in care aleea dvs. este blocata cu masini abandonate. Va rugam sa fiti intelegatori si sa va convingeti vecinii sa va inlesneasca accesul la parcare prin aleea dumneavoastra de resedinta. Asociatia de Proprietari Bloc P6".

.... cum isi permit acesti mitocani sa faca asa ceva.... Probabil nu le place mutra mea bosorogilor .Va multumesc si astept raspuns.

Am citat doua fragmente din ceea ce ati scris dv . Este evident contrastul intre forma civilizata in care s-au exprimat cei din conducerea asociatiei si forma necivilizata in care va exprimati dv.
Acesti mitocani pot fi prietenii dv, vecinii, colegii de serviciu, parintii dv care locuiesc in blocul vecin.
Acesti bosorogi nu s-au exprimat asupra aspectului si nu s-au referit la mutra dv.
Nu cred ca v-ar fi placut sa gasiti masina cu rotile desumflate sau blocate si fara sa stiti cine v-a facut-o.
Aveti astfel posibilitatea sa mergeti la asociatia respectiva unde veti gasi probabil oameni normali (dupa cum se vede din instiintare) si sa discutati cu ei. Sau aveti la fel posibilitatea sa nu-i bagati in seama si in cazul in care o sa aveti probleme apelati la politie (pastrati instiintarea).
Dar fara ai cataloga mitocani si bosorogi, ca nu rezolvati problema si nici nu demonstrati ca dv sunteti altfel.
@adriantot mi- a luat vorba din gura. a fost mai rapid ca mine.
Sunt curios totusi ce se intampla acolo. Banuiesc ca fiind parcari, masina d- nei nu- i singura care trece pe alee. De ce tocmai o masina de mici dimensiuni o fi deranjand?
Multumesc pentru aprecieri dar nu despre comportamentul meu era vorba aici. Oricum sunt curioasa cum reactionati dumneavoastra la nervi. Mentionez ca nu sunt prietena cu nimeni din acel bloc deoarece nu stau pe la colturi cum stau dumnealor toata ziua din lipsa de ocupatie. Atata timp cat eu imi vad de treaba mea nu vad ce au cu mine si din aceasta cauza am ajuns la concluzia ca nu le place mutra mea. Daca exprimarea lor vi se pare civilizata atunci I REST MY CASE. Stati linistit ca nu sunt ca ei.Eu le-o fac legal si nu ma duc la bloc sa fac scandal.Oricum ceea ce nu ati inteles este faptul ca vor sa puna monopol pe domeniul public ceea ce se considera daca nu ma insel infractiune. Va urez vecini ca ai mei dragalasi , batranei si acaparatori.

Alte discuții în legătură

Probleme cu parcarea aaaalexandra aaaalexandra seara. De cele mai multe ori nu gasim loc de parcare decat in spatele blocului din fata. Acesta are gradina doar in fata. In spate exista o cale de acces ca o ... (vezi toată discuția)
Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Acces cota parte indiviza contra cost hadrian2013 hadrian2013 Salutare ! Rog o informatie daca se poate : La blocul unde stau, sunt exasperat de cheltuielile asociatiei. Nu intru in detalii dar nici la un bloc de 40 de ... (vezi toată discuția)