craciunescu_1981 a scris:
''Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de 01.07.2009, vom bloca accesul dvs. in aceasta parcare prin aleea din fata blocului P6 deoarece s-au facut nenumarate sesizari de catre locatarii blocului privind disconfortul pe care il creati tranzitand aceasta alee, in conditiile in care aleea dvs. este blocata cu masini abandonate. Va rugam sa fiti intelegatori si sa va convingeti vecinii sa va inlesneasca accesul la parcare prin aleea dumneavoastra de resedinta. Asociatia de Proprietari Bloc P6".
.... cum isi permit acesti mitocani sa faca asa ceva.... Probabil nu le place mutra mea bosorogilor .Va multumesc si astept raspuns.
Am citat doua fragmente din ceea ce ati scris dv . Este evident contrastul intre forma civilizata in care s-au exprimat cei din conducerea asociatiei si forma necivilizata in care va exprimati dv.
Acesti mitocani pot fi prietenii dv, vecinii, colegii de serviciu, parintii dv care locuiesc in blocul vecin.
Acesti bosorogi nu s-au exprimat asupra aspectului si nu s-au referit la mutra dv.
Nu cred ca v-ar fi placut sa gasiti masina cu rotile desumflate sau blocate si fara sa stiti cine v-a facut-o.
Aveti astfel posibilitatea sa mergeti la asociatia respectiva unde veti gasi probabil oameni normali (dupa cum se vede din instiintare) si sa discutati cu ei. Sau aveti la fel posibilitatea sa nu-i bagati in seama si in cazul in care o sa aveti probleme apelati la politie (pastrati instiintarea).
Dar fara ai cataloga mitocani si bosorogi, ca nu rezolvati problema si nici nu demonstrati ca dv sunteti altfel.