avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

impozitul forfetar a fost corect,si din punct de vedere al calcularii acestuia si ca "lege" (sau ma rog ce-o fi fost)?putem da staul in judecata pentru recuperarea lui?
Cel mai recent răspuns: ciucur , utilizator 23:51, 18 Mai 2012
"impozitul forfetar" corect?! ... a fost o japca ordinara!!!

ar fi o idee cu datu' statului in judecata pentru recuperarea lui...

... ce s-o fi reusit aici?

Revista FINANCIARUL a contestat în instanţă „impozitul forfetar”.

Tuturor agenţilor economici care doresc să iniţieze un demers asemănător, revista FINANCIARUL le pune la dispoziţie argumentaţia juridică pentru a demonstra în instanţă ilegalitatea impozitului forfetar

[ link extern ] /

Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
ContSters233047, utilizator
EU as fi de acord sa deschidem un proces si nu numai pentru impozitul forfetar si impotriva controalelor care ne intra prin chioscuri si ne injosesc ne amendeaza si se uita la noi ca la niste infractori numindu ne EVAZIONISTI .Anul acesta am avut 2 controale si am 2 procese unul cu garda celalalt cu itm-ul orice control mai vine am sa procedez la fel adica la tribunal:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar stelian67 stelian67 Am initiat o actiune in instanta bazata pe ilegalitatea impozitului minim garantat. Exista vreo sentinta ,hotariere ... admisa ? M-ar ajuta sa invoc ... (vezi toată discuția)
Sesizare garda financiara Lulica Lulica Buna ziua. Am nevoie de un sfat din partea dvs. De mai bine de 5 ani sunt intr-un litigiu cu o societate comerciala, mai bine zis cu patronul ei. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului forfetar eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)