Buna ziua.Ma numesc Bianca si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizaţia de post natal având in vedere ca lucrez cu contract de munca de la data de 05.04.2012. si voi naşte aproximativ pe data de 16.11.2012.Vă mulţumesc.
Concediu prenatal (63 zile) si postnatal (63 zile)are natura unui concediu medical si veti beneficia de el la cerere.
Cred totusi ca va intereseaza indemnizatia si concediu pentru cresterea copilului pentru care trebuie sa aveti realizat anterior nasterii 12 luni de venituri impozabile. Daca pana in 05.04.2012 nu ati mai lucrat sau nu ati realizat venituri impozabile din salarii sau alte activitati nu veti beneficia de indemnizatie crestere copil.
Spuneti ce statut aveati in perioada 16.11.2011-05.04.2012, poate ati avut vreo perioada asimilata care va permite sa beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
Concediu
ramona_moraru
Buna seara. As dori sa stiu cand trebuie efectuata optiunea de a sta in concediu 1 an sau 2, in cazul concediului pentru cresterea copilului in varsta de 1 an ... (vezi toată discuția)