avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Detin titlu de mostenitor si carte funciara - cum ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Detin titlu de mostenitor si carte funciara - cum obtin titlu de proprietate ?

Buna,

Bunica mea e singura mostenitoare a 350 de ha de padure , detine titlu de mostenitor si carte funciara din anii 1830 ,gasita in arhive .ce trebuie sa fac pentru ca ea sa intre in baza titlului de proprietate , si unde ma adresez ? Am fost la Primaria locala si nu am primit nici un raspuns concret , ceea ce ni s -a zis a fost faptul ca padurea a fost luata in composesorat .
Cum obtin titlu de proprietate?

Multumesc
Trebuia sa formulati cerere in termen la aparitia Legii 18/1991 ,incercati sa formulati cereri la institutiile locale, Primarie, carte funciara,. Prefectura si sa obtineti acte privind situatia juridica a terenului, identificarea acestuia.Probabil se va invoca tardivitatea depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietare si cale de a avea titlu de proprietate Kurlz91 Kurlz91 este pamint si padure de pe stramos care a fost dat la tatal si familie , unde a dat pamintul pe titlu comun la copii si padurea nu a fost recuperata... cum as ... (vezi toată discuția)