avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara spania

Buna ziua! am un baietel de 2 ani si 8 luni cu un cetatean spaniol,am nascut in spania iar copilul are cetatenie spaniola si este recunoscut de tatal sau,acum 2 ani relatia dintre mine si tatal copilului nu a mai mers si ne-am despartit,eu am venit in romania cu baietelul.De 1 an si ceva nu s-a mai interesat absolut de el, nici macar prin telefon;intrebarea mea este ce trebuie sa fac pentru a obtine custodia baietelului si pensia alimentara? si in ce tara ar trebui facut,in romania sau spania?si daca aveti idee cat ar dura cu aproximatie,va multumesc!!!!

Transcrieti certifricatul de nastere al minorului si in Romania si apoi solicitati stabilirea doimiciliului minorului la dvs.si obligarea la pensie daca puteti dovedi ce venituri are tatal. Preferabil este ca procesul sa se introduca in Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca tatal spaniol LidiaMika LidiaMika Buna ziua. Partenerul meu este spaniol eu sunt româncă, nu suntem căsătoriți , in curand o da avem un baietel .Intrebarea mea este:Pot sa ii dau ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - situatie legala a unui copil nascut in spania, mama cetatenie romana, tatal cetatean spaniol luciana2901 luciana2901 Am urmatoarea speta: Din concubinajul numitei A, de cetatenie romana, cu numitul B, cetatean spaniol, a rezultat un copil, nascut in Spania,care a fost ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cetatean spaniol concubinaj mama romanca tata spaniol barbu sanda barbu sanda Sunt mama unui baietel de 7 ani nascut din concubinajul cu un cetatean spaniel, in Spania, Baietelul are doar cetatenie Spaniola, Tatal baiatului a fost incgis ... (vezi toată discuția)