avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Spatiu Schengen - viza Canada
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Spatiu Schengen - viza Canada

buna seara,

va rog sa-mi scrieti parerea dumneavoastre....cand intram in spatiul Schengen?...
si dupa ce intram, va mai fi nevoie de viza pentru Canada?

multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 22:12, 19 Mai 2012
nu are nimic a face una cu alta... Parerea mea insa este ca intram in Schengen pana in 2015, iar chestiunea Canada si SUA ramane tot o necunoscuta.
Spatiul Schengen nu are nimic de-a face cu vizele pentru alte state. Polonia si Cehia sunt in schengen dar nu pot merge in Canada sau SUA fara viza.

Exista de ceva timp niste presiuni asupra Canadei si Australiei pentru eliminare vizelor pentru polonezi (doar cei care nu au pasapoarte biometrice au nevoie de viza), cehi, români si bulgari.

In cazul SUA am inteles ca exista un proiect legislativ care ar permite României și Poloniei sa intre in Visa Weiver
Eu stiu ca in spatiul Schengen sunt numai tari din Europa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu posed permis, pot cumpăra și asigura o mașină în italia? Mkee Mkee Buna ziua va rog sa imi raspundeti la urmatoare intrebare:Daca am rezifenta in italia dar nu am permis de conducere pot cumpara o masina si bineinteles pot ... (vezi toată discuția)
Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)
Visa Alexandra1216 Alexandra1216 Buna seara! Am si eu nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva! Iubitul meu este din India,iaramandoi locuim in Anglia. El a aplicatpentru visa ... (vezi toată discuția)