avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... locuinta comuna
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

locuinta comuna

este obligatoriu ca dupa casatorie adresa sa fie aceasi la ambii soti?eu vreau sa-mi schimb numele dupa sot,dar as vrea sa-mi pastrez adesa de acum
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:49, 19 Mai 2012
Nu este obligatoriu acest lucru. Puteti sa ramaneti cu aceeasi adresa doar ca la schimbarea cartii de identitate (pe motiv ca v-ati schimbat numele)trebuie sa va prezentati si cu dovada adresei de domiciliu adica contractul pe casa, ori daca nu sunteti proprietara, trebuie sa se prezinte cu dvs.(ori sa va dea acordul scris)proprietarul locuintei. Puteti deasemenea sa va faceti o resedinta la adresa sotului pentru ca nu cumva sa aveti probleme cu vecinii, pentru ca locuiti fara forme legale la sot.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie Stefania88 Stefania88 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am nevoie de Certificatul de Casatorie, desi nu mi-am schimbat numele, in momentul in care imi schimb cartea de identitate? (vezi toată discuția)