avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum se pot contesta somatia si titlul executoriu emis ...
Discuție deschisă în Executare silită

cum se pot contesta somatia si titlul executoriu emis de ANAF ?

Somatia si titlul executoriu sunt trimise de ANAF pe numele persoanei care reprezinta BIROUL DE ARHITECTURA, si precizeaza termenul de 15 zile ca termen de achitare a sumelor , dar sumele reprezentand datorii ale biroului de arhitectura si nu ale persoanei reprezentant. Se precizeaza ca se poate face contestatie la instanta judecatoreasca competenta. care este continutul unei asemenea contestatii?
Cel mai recent răspuns: ionpavelarh , utilizator 14:45, 20 Mai 2012
faceti contestatie la executare silita in instanta si cereti si proba cu expertiza contabila
Va multumesc mult,
Cu deosebita stima si respect
Ulterior, scoateti un certificat de grefa pe care il depuneti la finante, serviciul executare silita, pentru ca in perioada cat va judecati pentru a rezolva problema, sa vi se intrerupa executarea silita si sa va puteti desfasura activitatea. Ma refer la deblocarea conturilor bancare sau a oricaror alte cai de poprire a veniturilor.
Va multumesc mult,
Cu deosebita stima si respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o hotarare judecatoreasca prin care sa se fi admis o contestatie la executare, cu consecinta deblocarii conturilor? E ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu afp adrianadamian2009 adrianadamian2009 Speta este urmatoarea : Am primit o somatie si un titlu executoriu de la AFP, fara o decizie de calcul accesorii, pentru o suma reprezentand datorie ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire gabrielaaprilie gabrielaaprilie Buna ziua,firma noastra a fost executata silit prin poprire in urma unei hotatrari, pentru o creanta ce nu a fost corect calculata . Am apelat la serviciile ... (vezi toată discuția)