avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere al copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere al copilului

Ce inseamna 85% din venituri? intra si dividentele incasate in 2008?
Cel mai recent răspuns: Mirela Predan , utilizator 20:58, 19 Decembrie 2008
Multumesc mult pentru raspuns!
In sfarsit m-a lamurit cineva!
Sunt insarcinata in luna a 8-a. Nu am stiut de acest contract de administratie. Credeti ca mai am timp sa fac acest contract astfel incat sa pot beneficia de indemnizatie de crestere copil? Cele 126 de zile de concediu de maternitate vor expira undeva la inceputul lunii martie. In decurs de 60 dse zile pot depune dosarul pentru indemnizatia de crestere copil.
Imi puteti spune mai concret cum sa procedez:
- unde gasesc un formular de contrat de administrator
- unde se depune si se inregistraeza contractul
- cum voi fi platita ca administrator.

Precizez ca eu deja figurez ca administrator si asociat in documentele firmei, doar ca nu am stiut de acest contrat de administrare.

Multumesc mult,
Cu stima,

Mirela Predan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil saftoium saftoium Ma numesc Marian, si as avea o intrebare la care nu am raspuns. In deceombrie 2008 am aflat ca voi avea impreuna cu sotia mea un copil. Eu impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Asociat unic-angajat pe firma lui suciugeorgeta suciugeorgeta Un administrator de firma poate fi angajat pe firma lui ca director general??? (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de maternitate din venituri cumulare dia_tia dia_tia Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In momentul de fata sunt insarcinata in 12 saptamani, detin un contract de munca la firma x si alte venituri pe care le ... (vezi toată discuția)