buna, v-am scris in saptamanile trecuta ca sunt propietarul unui club care are probleme cu localnica de alturi. dupa amenintari a trecut doamna la reclamatii la primarie, si sa cheme in fiecare weekend politia pe capul meu. din cauza asta am luat 3 amenzi pentru disturbarea linistii publice(chiar daca n`o fost asa ceva dar infine), si pentru asta mi s-a suspendat activitatea pe punctul acela de lucru pentru 30 de zile. maine am sa ma duc iara la un avocat sa vad ce sa fac, dar inainte am zis ca postez aici sa vad ce spun si altii. multumesc anticipat. pentru orice alte detalii postati aici va rog.
Ce aiurea! Dar, cred ca v-am avertizat in privinta posibilitatii...
Art.2 din L.61/1991 (modificata etc) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice (...)
28) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma ;
29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22.00 – 8.00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora (...)
Art.3 Contraventii (...)
3.In cazul repetarii contraventiilor prev la art .2 pct. 21), 23), 24) si 29) se dispune, de asemenea, masura suspendarii activitatii localului public pe o perioada cuprinsa intre 10 si 30 de zile.
Contestati masura luata, daca chiar considerati (si puteti dovedi) ca galagia nu era asa mare cum pretinde dna respectiva. Sau, cereti sa se reduca suspendarea la 10 zile... Poate gasiti ceva martori in imediata apropiere a localului, care sa declare pt dv ca nu e chiar asa cum zice reclamanta. Un avocat va sti ce sa faca...
Dar chiar sunteti o figura...! Era asa greu sa ii faceti dnei concesii si sa insistati in fatza ei ca faceti tot posibilul sa fie liniste? Ati fi reusit, macar pt cateva zile, sa pastrati o liniste relativa si dna, probabil, s-ar fi simtit multumita. Apoi... o incredintati, din nou, ca faceti tot ce e posibil, dar nici sa ramaneti fara sursa de venituri nu puteti (poate ea nu stie ca aveti mai multe puncte de lucru...).
Mult succes! Poate "rezolvati” o suspendare numai pana la Craciun.
Informare la zi
Dana Deea
Buna ziua...imi puteti spune va rog care este ultima lege in vigoare pentru ca in anumite articole gasesc intervalul 7.00- 22.00 sau 8.00 - 23.00. Se respecta ... (vezi toată discuția)