Buna ziua!
in urma cu ceva timp am fost intrebata ce s-ar putea face impotriva unei persoane care detine un depozit la parterul unui bloc si-l foloseste inadecvat. Practic ar fi vorba de o persoana necunoscuta, care refuza sa se legitimeze si se foloseste de o camaruta aflata la parterul unui bloc, sustinand ca o foloseste pe post de depozit pt dopuri de pluta. Initial am reactionat asa #-o m-am gandit la o plangere la politie pentru deranjarea linistii publice, intrucat respectivul intrece limitele temporale ale "orarului de liniste" stabilit de asociatia de proprietari...In cazul in care s-ar afla in proprietatea lui acel depozit, nu ar trebui sa fie undeva luat in evidenta...?
Va rog frumos, daca ma puteti ajuta/sfatui...
1-Nu ati precizat concret statutul juridic al spatiului utilizat drept depozit
2-Daca spatiul apartine asociatiei de proprietari,aceasta prin reprezentant legal detine autoritatea si limita de competenta in temeiul disp art 31 din L nr 230/2007 sa desfasoare demersuri in interesul general al proprietarilor
Sincer nu stiu care e destinatia spatiului...nici daca este inchiriat/proprietate privata...stiu doar ca persoana care il utilizeaza a depasit limita bunului simt, nu vrea sa dea nici un detaliu cu privire la identitate/acte/proprietate...Initial a spus ca ar fi vorba de un depozit, dar depozit nu inseamna garaj de motociclete, nu inseamna ca poate veni la orice ora din noapte sa tranteasca si sa ambaleze motoare...nimeni nu stie nimic despre acel spatiu, asta mi se pare suspect, toti ridica din umeri...asa ca si eu ridic din umeri la randul meu.