avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de aviz de la ANSVSA pentru 4637 - Comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de aviz de la ANSVSA pentru 4637 - Comert cu ridicata ...

Am nevoie de aviz de la ANSVSA pentru 4637 - Comert cu ridicata ceai, cafea?
Precizez ca voi ambala ceaiurile, si nu le voi prelucra intr-un anumit fel.

Daca da, inseamna ca si depozitul trebuie sa corespunda normelor de igiena. Imi poate oferi cineva o lista mai exacta?

Inca ceva.. In propria locuinta detin 2 dormitoare pe care nu le folosesc. (1 la parter, altul la etaj), intrarea insa se face bineinteles prin locuinta, si nu este separata. As putea sa folosesc o camera din locuinta pentru spatiul de lucru si depozitarea produselor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ZeTcs21 , utilizator 16:46, 1 Mai 2022
Ma poate ajuta cineva ? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare laborator ciocolată oana.osc oana.osc Bună ziua, Doresc să deschid un mic laborator de ciocolată. Unde pot găsi condițiile clare pe care trebuie să le respecte spațiul pentru a putea fi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ca punct de lucru/depozit pentru magazin online LXCristian LXCristian Buna ziua, doresc sa deschid un magazin online (cod caen 4791) cu produse vegane si vegetariene, produse alimentare ambalate ( cod caen principal 4729), ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)