avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburare de posesie

mi s-a incalcat dreptul la proprietate de catre primarie. aceasta a contractat o firma pentru asfaltarea drumului insa s-a intrat cativa metri pe terenul meu, prin asfaltare. impotriva cui pot depune plangere , primariei - primarului sau firmei ?
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
alexus2, utilizator
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 08:23, 21 Mai 2012
faceti plangere simpla cu AN (autor necunoscut) la politie. vor stabili dansii cine si cum v-a incalacat dreptul la proprietate . sa mentionati ca va constituiti parte civila in procesul penal (asta pt recup prejudiciului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii privind servitutea Coltan Coltan Accesul la imobilul in care locuiesc se realizeaza pe un drum de servitute ce deserveste inca o proprietate care de fapt este o sociutate comerciala. Acest ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie pentru constituire parte civila ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: - ca urmare a distrugerii unui chiosc provocata de autori ... (vezi toată discuția)
Cum se construieste un gard intre doi vecini a_d_g_cta a_d_g_cta Buna ziua! Stie cineva ce prevede legea in legatura cu constructia unui gard intre vecini? Am un vecin care a construit un gard pe toata granita ...intrand ... (vezi toată discuția)