avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere sau reclamatie impotriva unei profesoare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere sau reclamatie impotriva unei profesoare?

Pe scurt: in timpul ore de engleza fiica mea a ras (clasa a III a), iar profesoara a spus "Razi ca o proasta". Mi se pare total deplasat sa facu un copil prost, mai ales din partea unui cadru didactic. Am fost la scoala, am vorbit cu aceasta persoana, dar.... in ziua urmatoare, prin mai multe cuvinte, metafore a facut-o grasa.Ce sa fac si cum sa fac? Deja fetei ii e groaza de engleza!
Cel mai recent răspuns: JustMe1977 , utilizator 11:23, 21 Mai 2012
Pentru inceput se impune sa incercati solutionarea problemei cu care va confruntati prin sesizare oficiala catre conducerea unitatii de invatamant
Da, speram sa evit asta prin acea discutie cu ea , in care a si recunoscut "dar trebuie sa o inteleg pentru ca era nervoasa"!
Merci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri coercitive ..respectare hotarare divort !!!?? ion-alin ion-alin ..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru ... (vezi toată discuția)
Profesoara terorizeaza elevii de clasa intai Dana.ro Dana.ro Copilul meu e in clasa intai la o scoala din Piatra Neamt. Inca de anul trecut parintii colegilor ei se plang la invatatoare ca profesoara de engleza ii ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)