avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorarii avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorarii avocat

pot contesta undeva onorariul considerat de mine mare cerut de un avocat în urma unui contract juridic?
am semnat un contract pe 2000 lei, pe care i-am plătit, după care avocatul a mai făcut un act adiţional cu 4500 ca onorariu de succes.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 23:34, 31 Mai 2012
Nu inteleg ce inseamna un act aditional. cand a fost facut? Odata cu semnarea contractului sau ulterior ?
Ati semnat acest act? Si daca da, pentru ce motiv doriti sa il contestati ulterior?
Daca nu l-ati semnat el nu este valabil.
Reveniti cu detalii
Daca nu sunteti de acord cu onorariul pretins de aparatorul ales reziliati contractul de asistenta juridica. Binenteles avocatul are dreptul sa- si opreasca din onorariu o parte corespunzatoare cu munca depusa pana la data rezilierii contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat gabiro gabiro Exista posibilitatea legala de a schimba avocatul inainte de a incepe procesul ? (vezi toată discuția)
Contract de reprezentare Croos Croos As vrea sa stiu daca am semnat un contract de reprezentare juridica cu un avocat, iar acesta a solicitat dupa semnare toata suma convenita desi initial nu ... (vezi toată discuția)
Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)