avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ordonanta de plata

Buna ziua, o societate (debitoarea) a fost chemata in judecata de catre o companie (creditoarea), obiectul cauzei fiind (ordonanta de plata), pentru ca nu si-a achitat doua facturi, aceste facturi au fost achitate in momentul in care a primit cererea de chemare in judecata, creditoarea a cerut si dobanda legala de la data scadentei si pana la data introducerii cererii de chemare in judecata precum si dobanda pana la data platii integrale a debitului principal.
Exista vreun temei sa cerem respingerea capatului de cerere in ceea ce priveste dobanzile?
Ce ar trebui sa cerem in intampinare avand in vedere ca s-au achitat facturile?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: simonik2011 , utilizator 11:46, 21 Mai 2012
Respingerea cererii ca ramasa fara obiect pe primul capat de cerere.
multumesc si in ceea ce priveste dobanzile aveti idee cum am putea scapa de ele?ce am putea invoca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati bissy_ralu bissy_ralu buna ziua. daca o societate nu si-a insusit facturile prin semnarea lor dar le-a platit dupa data scadentei, se poate sa cer, in calitate de creditor, dobanda ... (vezi toată discuția)
Citatie Flav Flav Buna ziua, Ma trezesc acum cateva saptamani cu o citatie cum ca n-am platit ultimele 2 rate la un credit de nevoi personale (eu credeam ca nu mai am nimic ... (vezi toată discuția)
Termen pentru somatia de plata cristina35 cristina35 Va rog frumos , lamuriti-ma si pe mine intr-o problema, ca eu inca nu am reusit sa ma dumiresc singura... Am avut azi termen pentru o somatie de plata la care ... (vezi toată discuția)