Buna ziua, o societate (debitoarea) a fost chemata in judecata de catre o companie (creditoarea), obiectul cauzei fiind (ordonanta de plata), pentru ca nu si-a achitat doua facturi, aceste facturi au fost achitate in momentul in care a primit cererea de chemare in judecata, creditoarea a cerut si dobanda legala de la data scadentei si pana la data introducerii cererii de chemare in judecata precum si dobanda pana la data platii integrale a debitului principal.
Exista vreun temei sa cerem respingerea capatului de cerere in ceea ce priveste dobanzile?
Ce ar trebui sa cerem in intampinare avand in vedere ca s-au achitat facturile?multumesc mult.
Penalitati
bissy_ralu
buna ziua. daca o societate nu si-a insusit facturile prin semnarea lor dar le-a platit dupa data scadentei, se poate sa cer, in calitate de creditor, dobanda ... (vezi toată discuția)
Citatie
Flav
Buna ziua,
Ma trezesc acum cateva saptamani cu o citatie cum ca n-am platit ultimele 2 rate la un credit de nevoi personale (eu credeam ca nu mai am nimic ... (vezi toată discuția)