avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate apartament

In urma cu 10 ani mi-am cumparat un apartament pe care l-am platit asa: 60% cu bani de la parintii mei (pentru care am facut chitanta de mana) si 40% cu credit ipotecar.
Parintii mei mi-au spus (verbal) ca nu doresc sa le rambursez banii, mai mult, mi-au dat o perioada si banii pentru rata.
Acum pretind ca apartamentul ar trebuis a fie al lor, ca ei l-au platit si vor sa ajungem la Tribunal pentru a-l recupera.
Au vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:22, 21 Mai 2012
E posibil sa obtina o hotarare judecatoreasca prin care dvs sa fiti obligata a le restitui suma. Restituirea o veti putea face de buna-voie sau prin executare silita.
Prin executare silita va pot urmari sumele de bani obtinute cu titlu de salariu/alte venituri, ori pot executa silit imobilul prin vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)
Imprumut ady2007 ady2007 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Fratele meu a divortat si trebuie sa plateasca sulta pt cota de apartament a fostei sotii. Si imi cere ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru o perioada de ... biulian biulian Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru 7 ani. Am ajutat un prieten, de fapt ajutor reciproc, el ajutandu-mi parintii in varsta cu anumite servicii, ... (vezi toată discuția)