avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cheltuieli deductibile II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cheltuieli deductibile II

Intrucat intentionez sa-mi deschid intrep. individuala, va rog tare mult sa-mi spuneti care din cheltuielile de mai jos pot fi considerate deductibile, si in ce proportii, avand in vedere ca sediul II va fi acelasi cu spatiul unde locuiesc ( apartamentul este pe numele sotului, si intentionam sa facem un contract de comodat in acest sens , e in regula?)

utilitati:
taxe bloc
curent
gaz
telefon mobil (abonamentul imi este tot pe numele sotului, cum ar trebui procedat in aceasta situatie? )
cheltuieli intrerinere spatiu ( zugravit, schimbat tamplarie interioara)

combustibil

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:16, 21 Mai 2012
Se deconteaza cheltuielile cu utilitatile si intretinere in raport de suprafata ocupata de I.I. (mentiune expresa in contractul de comodat). Nu telefon mobil, in cazul de fata.
Combustibilul! Ce legatura are cu sediul? Poate pentru auto in comodat? Daca da, 50% din cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitatile - cheltuieli deductibile pentru intrep. individuala roxanne^^ roxanne^^ Va rog sa-mi spuneti daca este necesara trecerea utilitatilor pe intrep. individuala ? Sediul social va fi apartamentul de domiciliu, pentru care voi face ... (vezi toată discuția)
Pfa telefon mobil eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Se poate deduce din impozitul pfa costul abonamentului telefonului mobil? ªi dacă da, e nevoie de un tip special de abonament sau e ok să ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)