avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa telefon mobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa telefon mobil

Bună ziua,

Se poate deduce din impozitul pfa costul abonamentului telefonului mobil?
ªi dacă da, e nevoie de un tip special de abonament sau e ok să am un abonament obişnuit, pentru persoane fizice?
Cel mai recent răspuns: petronela4 , utilizator 15:57, 10 Decembrie 2010
Buna ziua ,

Trebuie ca factura sa fie emisa pe numele pfa.
Mulţumesc pentru răspuns.

Dacă am sediul într-un imobil pentru care am contract de comodat iar factura de curent vine pe numele proprietarului, o pot deduce? În imobil nu locuieşte nimeni.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
eugen_r2, utilizator
Da, in cota proportionala alocata desfasurarii activitatii din total apartament
temei legal :norme art48
38. Sunt cheltuieli deductibile, de exemplu:
Sunt cheltuieli deductibile şi cele efectuate pentru întreţinerea şi funcţionarea spaţiilor folosite pentru desfăşurarea afacerilor chiar dacă documentele sunt emise pe numele proprietarului, şi nu pe numele contribuabilului.
pot fi exista 2 abonamente de telefon mobil pe o intreprindere individuala? costul de achizitie al celor 2 telefoane mobile pot fi incluse pe cheltuieli la aceeasi intreprindere individuala? va rog sa imi raspundeti
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
petronela4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli aferente sediu pfa Didina Benga Didina Benga Eu si sotul meu locuim intr-un apartament de doua camere. Fiul nostru este PFA cu sediul social la domiciliul nostru, prin contract de comodat. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile camypos camypos Apelez din nou la priceperea celor familiarizati cu acest forum. As vrea sa stiu ce interpretare dati ultimului aliniat de la pct. 38 din Normele de ... (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)