avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine elibereaza extras al carnetului de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine elibereaza extras al carnetului de munca?

Cine elibereaza extrasul dupa carnetul de munca pentru salariatii care trebuie sa se prezinte la comisia medicala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:19, 21 Mai 2012
1. Carnetul de munca ar trebui sa se afle la dvs. inca de la data de 01.01.2011.

2. Faceti o copie la xerox sau una autentificata la notar, depinde cum vi se cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare intrarii in somaj si procedura ela-ela ela-ela Buna ziua Datorita unor dificultati economice societatea unde lucrez va fi nevoita ca concedieze un nr. de aproximativ 10 - 11 salariati (societatea mai are ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate gradul iii geo40 geo40 In urma unei boli mi s-a eliberat o decizie de catre comisia medicala in care mi se recomanda program de lucru 4 ore si pensionare partiala.Cu aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Carte de munca balea eugenia balea eugenia Cum pot obtine revisal pe toata perioada muncita? Am pierdut cartea de munca si itm-ul de 2 luni conform legii nu mai elibereaza extrase (vezi toată discuția)