avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

buna ziua...sunt pfa...am un contract de prestari servicii cu o firma.....am o pb....am emis o factura pe 30.12.2011....valoarea aferenta acestei facturi a intrat in contul meu pe 10.01.2012....ca venit aceasta factura intra pe anul 2011 sau 2012 ?....multumesc
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 14:43, 21 Mai 2012
daca sunteti pfa dvs tineti evidenta incasarilor si a platilor, in calculul venitului nu intra o factura daca aceasta nu a fost achitata.
astfel, daca pentru factura din 2011 banii au fost achitati in 2012 atunci acesti bani vor fi luati in considerare pt anul fiscal 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa agent asigurari corneliao corneliao Anul trecut am fost colaborator la un broker de asigurare dar nu am avut incasari mari. anul acesta pt a continua sa fac asigurari trebuie sa fiu PFA? si daca ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit venit pfa georgetacrisu georgetacrisu buna! nu inteleg urmatorul aspect asupra deducerii si inregistrarii corecte a cheltuielilor deductibile pentru PFA, adica: -se achizitioneaza materiale ... (vezi toată discuția)
Obligatii contributii obiigatorii pfa in caz de neincasare venit Alex265 Alex265 Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu următoarea situație: Sunt PFA in partidă simplă și am emis o factură pe data de 15-aug ... (vezi toată discuția)