avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare : Poprire executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare : Poprire executor judecatoresc

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii legat de aspectul de mai jos.
Anul trecut am primit instiintare poprire de la executor bancar pe o suma de apr 18.000 lei.La momentul respectiv aveam ctr pe 2 h cu un salariu minim. Am primit de curand de la ex.judecatoresc onstiintare de poprire pe 1/3 din salariu , cu o luna inainte de a primi aceasta instiintare , am trecut pe ctr de 8 h pe un salariu mai mare.Problema este ca suma pt care s-a emis acum poprire este de 53.000 desi creditul initial a fost de 13.500 lei.
Prin revenirea la un ctr de 2 h cu salariu minim si infiintare PFA (pentru a incasa diferenta de salariu prin emitere factura+chitanta) poprirea se va face doar pt 1/3 din salariu ?
Sau se poate emite poprire si pe PFA ? Daca da in ce mod se aplica ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florenitna86 , utilizator 20:23, 21 Mai 2012
Nu am inteles exact situatia dumneavoastra in momentul de fata.
Sunteti sau nu PFA?
Sunteti angajat in alta parte?
Aveti contract de 2h sau de 8h?
La momentul de fata sunt angajata cu 8 h.
Ma intereseaza daca trec pe contract cu 2 h pe salariu minim si pt diferenta imi infiintez PFA (ca sa emit factura si chitanta) poprirea se va face numai pentru contractul de munca sau se va aplica poprirea si asupra PFA-ului ?
Ma intereseaza daca se poate emite poprire si pe salariu la o societatea si pe venitul meu din PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt dezavantajele unui contract part-time de 2h/luna dariusstefan dariusstefan Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez la o firma nou infiintata si mi s-a propus ca salariu pe cartea de munca sa fie mai mic datorita investitiilor care se vor ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie somaj /timp partial antica antica Am o nelamurire privind calcului indemnizatiei de somaj.Am avut contract de 8 h/zi cu un salariu lunar de 2160 lei/luna, firma a intrat in faliment la data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului cameliadaj cameliadaj Buna seara.Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste indemnizatia de crestere copil: Am fost angajata cu cim norma intreaga 3 ani jumate,pana la data de ... (vezi toată discuția)