In situatia in care la sediul social declarat de persoana fizica autorizata nu se desfasoara activitatile declarate in obiectul de activitate, se mai cere acordul proprietarilor locuintelor invecinate pentru schimbarea destinatiei locuintei ?
Ma intereseaza practica curenta la Registrul Comertului din Bucuresti, atunci cand se depun documentele pentru autorizarea si inregistrarea unei persoane fizice autorizate.
Nu se cere acordul propietarilor locuintelor invecinate!
Ai nevoie de un document care sa ateste drepturile de folosinta asupra sediului profesional, precum contract de inchiriere, contract de comodat, certificat de mostenitor, contract de vanzare-cumparare, declaratie de luare in spatiu sau orice alt act juridic care confera dreptul de folosinta etc. – copie legalizata;
Declaratia pe sediu trebuie depusa oricum, dar exista mai multe modele. Din cele 3, doua sunt pentru situatia in care sunt indeplinite conditiile de autorizare, una fiind cu activitate (inclusiv la terti) si una fiind fara activitate. Depunerea declaratiei fara activitate implica lipsa efectiva a activitatii economice, deci lipsa oricarui venit.
Infiintare pfa
anca_g
Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate.
Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)