avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontarea in valuta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontarea in valuta

Am fost plecat in strainatate, cu diurna de la universitate. Cei din contabilitate spun ca nu imi recunosc buletinul de schimb valutar al diurnei, facand schimbul la cursul BNR, care este inferior celui de schimb.
Este legal?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:35, 22 Mai 2012
La calculul diurnei externe se ia in calcul cursul valutar BNR de la data acordarii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate diurna externa. ce curs valutar folosesc? jkozma jkozma Confrom OG8/2013 din 01.02.13 se impoziteaza sumele reprezentand diurna sau indemnizatii detasare, daca depasesc limita de 2,5 ori sumele stabilite pentru ... (vezi toată discuția)
Diurna externa Anaj Anaj Buna seara, As dori sa cer o parere referitor la modul in care se procedeaza in urmatoarea situatie: Angajatorul acorda diurna externa pentru deplasare in ... (vezi toată discuția)
Diurna si taxe de drum deplasari externe Alledevi Alledevi Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este corect. Am avut o deplasare externa. Cei din conducerea unitatii mi-au acordat diurna in LEI nu in EURO ... (vezi toată discuția)