Buna ziua, unuia din copii (baieti) aseara i-a fost suspendat permisul pe 3 luni ptr. alcoolemie de 0,65 la miein aier pur expirat, i-a fost recoltat probe de singe, va-s ruga ce pedeapsa i se v-a aplica,si care e procedura de obtinere inapoi a permisului. Va multumesc.
[Mesaj editat - Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului de postare]
eu am permis italian si mi--a fost retinut in vederea suspendarii si deocamdata cazul e in stare de desfasurare si pana la decizie sa poate sa ma duc la carabinieri sa le spun ca mi s-a furat si ca vreau sa mi se elbereze altul...dilema e posibil sa gaseasca ca e retinut sau se vede doar daca este suspentat
@danoana2008, riscati dosar penal ptr fals in declaratii. in mod sigur se regaseste situatia permisului in baza de date a politiei.
@roks15, 0,78 in aer expirat inseamna dublu in sange, prin urmare este infractiune conf. Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
bineinteles ca se vor lua in considerare si urmarile accidentului dar vor prima cauzele producerii accidentului, adica conducerea sub influenta bauturilor alcoolice cu o imbibatie de peste 0.8 g/l alcool pur in sange.
Baut la volan
irodbogdan
Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)