Buna seara,
Detin un autoturism fabricat in 1984 pe care l-am achizitionat in anul 1996 si este inmatriculat pe o fundatie umanitara. As dori sa inmatriculez masina pe persoana fizica dar nu reusesc sa dau de persoana de la care l-am achizitionat deoarece si-a schimbat domiciliul. Mentionez ca aceasta fundatie umanitara este din alta localitate si ca am incheiat un contract de comodat pe 25 de ani.Autoturismul apare in talon ca apartinand fundatiei, insa este al familiei mele de 16 ani. Cum ar trebui sa procedez pentru a inmatricula masina pe persoana fizica?
Va multumesc anticipat!
Initial trebuie sa desfasurati procedura legala pentru a deveni proprietarul de drept al autoturismului,care si dupa 16 ani de cand il detineti,de fapt in evidente figureaza cu alt proprietar
Daca nu solutionati direct cu proprietarul din acte,va ramane varianta sa formulati actiune catre instanta pentru dispunere hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare
Fiscal auto
Sxzilles
Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)