avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala din culpa

problema mea este urmatoarea,in urma unui accident de circulatie in care eu am fost faptuitorul care vor fi repercursiunile in cazul in care nu ajung la o intelegere cu partea vatamata?ma refer aici la permisul de conducere intrucat sunt sofer profesionist.?
daca te condamna ti-l anuleaza si poti sa mai dai de permis dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare
Incercati sa dati mai multe amanunte,cate zile de ingrijiri medicale are partea vatamata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamarea corporala din culpa 184 c cp masterguni masterguni Daca in urma unei sentinte pt vatamare corporala din culpa produsa in timpul exercitari unei meseri( conducator auto) nu se specifica nimic in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Anulare permis? costelus3 costelus3 In urma unui accident rutier pe care l-am avut in urma cu 3 ani, soldat cu vatamarea pasagerului din dreapta care a necesitat mai mult de 60 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Se suspenda permisul de conducere ? gigelas gigelas Buna seara, In cazul in care s-a produs un accident rutier (lovirea grava a unui pieton [b]PE TRECEREA DE PIETONI[/b]),iar accidentatul a suferit diverse ... (vezi toată discuția)