avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamarea corporala din culpa 184 c cp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamarea corporala din culpa 184 c cp

Daca in urma unei sentinte pt vatamare corporala din culpa produsa in timpul exercitari unei meseri( conducator auto) nu se specifica nimic in legatura cu permisul de conducere ce se intampla cu permisul se suspenda se anuleaza ?il pot recupera ? mentionez ca am avut dovada inlocuitoare cu drept de circulatie pe toata perioada procesului (2 ani jumate)
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:05, 17 Februarie 2010
In lipsa amanuntelor din dispozitivul hotararii pronuntate de instanta de fond,
competent in solutionare este detinatorul permisului dvs
In baza hotararii definitive ,solicitati oficial autoritatii detinatoare predarea documentului
~ Conținut șters la cerere ~
nu sa savarsit o infractiune la regimul circulatiei alcolemia a fost 0 procesul sa intentat civil pentru obtinerea unor daune morale si materiale de catre persoana vatamata . accidentul sa produs in urma derapari autocamionului pe care il conduceam .
Inteleg ca nu sunteti condamnat pentru vatamare corporala? S-a obtinut NUP pentru dosarul dvs penal ?
In dispozitivul hotaririi judecatoresti nu veti gasi niciodata referire la situatia permisului.Anularea acestuia se face de catre politie,fiind o masura complementara
Dupa trecerea unui an de la ramanerea definitiva a hot.jud. puteti sa va redabinditi p.c.,fara a mai face scoala de soferi,va faceti doar dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala ContSters298050 ContSters298050 Buna seara. Am avut un accident eu cu autovehicul vayamatul cu motocicleta. Am avut in aerul expirat 0.0 Ce imi este frica de probele biologice deoarece ... (vezi toată discuția)
Se anuleaza permisul de conducere in cazul condamnarii pentru art 87 al. 1 din oug.195/2002? bso bso se anuleaza permisul de conducere daca in urma hotararii judecatoresti definitva am fost condamnat la un an cu suspendare+3ani proba,pentru conducere de peste ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgecojocaru georgecojocaru Buna seara!Am si eu o problema destul de grava la care v-as ruga foarte frumos sa imi da-ti un raspuns cat mai repede!Am produs un accident rutier,nu am ... (vezi toată discuția)