avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia unui minor

Buna seara,am nevoie de ajutorul dv .cu privinta la urmatoarea situatie.
Am o fetita ,si m-am despartit de tatal ei ,tin sa precizez ca nu am fost casatoriti.Locuim in Spania de 5 ani iar fetita sa nascut aici acum 3 ani .Este inregistrata in registrul Spaniol cu numele amandorura.Are certificat de nastere si pasaport romanesc,si este luata in evidenta populatiei in Spania avand si numar de strain.Intrebarea mea este ,trebuie sa fac vreun demers judecatoresc ca sa am custodia totala a copiluli? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:51, 21 Mai 2012
buna seara ,
dupa legea romaneasca custodie totala cam greu sa obtineti ,poate o custodie comuna cu stabilirea domiciliului la dvs .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia in spania ContSters352744 ContSters352744 Buna seara,am o problema si nu stiu cum o pot rezolva,eu sunt romanca si sunt in spania cu fetita mea de 5 ani,tatal ei e spaniol,st despartita de el si am ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor nascut in spania ana s ana s buna. fetita mea are un an jumate, s-a nascut in Spania ..statutul ei este de romanca pt ca parintii suntem amandoi romani. necasatoriti legal. in toate ... (vezi toată discuția)
Pot parasi spania cu minorul fara acordul tatalui? ramona_1980 ramona_1980 buna ziua ,sunt in spania cu familia am nascut anul asta o fetita si vreau sa revin in tara dar sotul nu ma lasa . as putea sa plec de acolo cu bebelusul fara ... (vezi toată discuția)