Am si eu o intrebare. Anul trecut am pierdut un proces la fond. Judecatoarea a taraganat la nesfarsit redactarea sentintei iar eu in acest timp am trimis la judecatorie 3 cereri de urgentare a redactarii, insotite de niste critici destul de dure fata de modul in care acea judecatoare a inteles sa "gestioneze" dosarul. Mai mult, instanta de apel mi-a dat dreptate a desfiintat sentinta apelata si a trimis cauza spre rejudecare. Acum am alta speta la aceeasi judecatorie iar dosarul a picat tot la acea judecatoare pe care nu am menajat-o deloc in plangerile mele. Fac precizarea ca e vorba de alta speta si nu de dosarul trimis spre rejudecare, altfel era incompatibilitate. Intrebarea mea: in aceste conditii pot sa-i solicit la primul termen sa se abtina?
Multumesc pentru raspuns. Eu am reclamat-o (imi pare rau ca n-am facut lucrul asta si la CSM) pentru taraganarea redactarii sentintei si pentru faptul ca a permis unei procuroare in cauze civile sa faca efectiv duet (tipau la mine in sala impreuna) cu avocatul partii adverse iar in momentul in care m-am inscris in fals cu un document procuroarea a inceput sa bata cu palma in masa "sa respingeti actiunea doamna presedinte" - asa tipa, iar judecatoarea a lasat capul in jos, a tacut si mi-a trantit dosarul in2 timpi. Noroc ca instanta de apel a fost fabuloasa.
Daune
Guzel
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce e de facut in urmatoarea situatie. Intr-un proces de partaj, una dintre parti a influentat material parerea si ... (vezi toată discuția)