avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

EU TREBUIE SA FAC O SUCCESIUNE DUPA UN UNCHI DE-AL MAMEI,DAR ESTE O SUCCESIUNE F INCALCITA FIIND MULTI MOSTENITORI POST DECEDATI SI PREDECEDATI,SUCCESIUNE CARE A MAI FOST DESCHISA IN 2005 CAND A DECEDAT UNCHIUL MAMEI DE CATRE O SORA DE-A DECEDATULUI DAR SUCC.A FOST SUSPENDATA ATUNCI PENTRU CA NU SA PREZENTAT NIMENI,NICI CEA CARE A DESCHIS-O.ACUM CAND EU AM DESCHIS-O DIN NOU,UN NOTAR MI-A SUGERAT SA CHEM MOSTENITORII SA DECLARE CA SUNT STRAINI DE SUCCESIUNE,CA SA RAMAN DOAR EU UNICA MOSTENITOARE A DEFUNCTULUI.PROBLEMA SE PUNE IN FELUL URMATOR:EU NU AM ACUM BANI SA II DESPAGUBESC PE MOSTENITORI IAR EU NU VOR CEDA F BANI.EU VOI VINDE ACEL BUN SI ATUNCI II VOI DESPAGUBII.SE POATA FACE UN ANGAJAMENT IN FATA NOTARULUI CA LA DATA CAND VOI VINDE II VOI DEPAGUBII,CA AM INTELES CA NU SE POATE RENUNTA CU SULTA
Cel mai recent răspuns: GABYBABY , utilizator 15:36, 23 Mai 2012
A. Reguli de postare a mesajelor
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
scuzati dar nu am stiut
Puteti dezbate succesiunea si efectua partajul in instanta.
stiu ca este calea cea mai sigura si legala dar dureaza ca timp si nu a-si vrea sa ajung in instanta
Repuneti dosarul pe rol la notarul care a facut suspendarea, se va dezbate succesiunea in urma elibearrii certificatului de mostenitor veti ramane coproprietari toti mostenitorii si de comun acord veti vinde toti bunul, din pret fiecare mostenitor luand bani conform cotelor stabilite in certificat.

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea din partea mamei a decedat, ea a fost casatorita cu unchiul care avea o fiica din prima casatorie. Unchiul a decedat in 2004, dar nu sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune andreeadaniela01 andreeadaniela01 As avea o intrebare legata de o succesiune deschisa acum cativa ani. Unul din fratii mamei(in total fiind 4) a deschis suucesiunea acum cativa ani de zile, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune poate fi vandut? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tatal meu ,decedat,are 4 frati in viata. unul din frati ar dori sa imi vanda,sa cedeze drepturile succesorale dupa bunici{parinti sai],in favoarea mea.Exista o ... (vezi toată discuția)