avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare post

buna ziua,
As dori să stiu care sunt condiţiile de promovare pe o treaptă superioară de salarizare,în condiţiile in care eu sunt medic veterinar III, personal didactic auxiliar, intr-o unitate de învăţământ superior.Menţionez că am 25 ani vechime, din care 14 ani pe acest post. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salarizare- încadrare zsofia3 zsofia3 Bună ziua! Sunt titulara în înv. din 1999. În anul șc. 2010-2011 mi s-a aprobat 1 an de concediu fără plată pentru nevoi personale. Aveam 11 ani ... (vezi toată discuția)
Trecere pe treaptă de salarizare Pop Florentina Pop Florentina Am terminat facultatea de medicină veterinară în anul 1987. În prezent lucrez ca medic veterinar III personal didactic auxiliar la o facultate. Cum se face ... (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)