avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru angajare ,am inteles ca nu mai este valabila adeverinta medicala de la medic ,trebuie o adeverinta de la medicina munci?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 11:47, 22 Mai 2012
De la angajator primiti fisa d eaptitudini si de expunere la riscuri cu care veti merge la medicul de medicina muncii.
O sa ma angajez la un magazin de confectii nu vad ce riscuri.
In afara de ce v-a spus @pneagu, ati mai putea adauga carte/buletin de identitate, cerificat de nastere, de casatorie(daca v-ati schimbat numele), acte de studii, certificate nasterii copii(pentru deducerile suplimentare), un C.V.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarele de personal serena82 serena82 Buna ziua, Ce documente obligatorii trebuie sa contina dosarele de personal ale unei firme? (vezi toată discuția)
Acte angajare catalynn catalynn ce acte sunt necesare la angajare? (vezi toată discuția)
Documente ptr a deschide dosar itm haiducu haiducu buna ziua .ce documente necesare trebuie la dosar itm ? firma infiintata in ian 2010 . angajez din somaj in ian 2011?? (vezi toată discuția)