avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ce fac cu mostrele produselor dupa achizitie??
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ce fac cu mostrele produselor dupa achizitie??

Va rog sa imi spuneti ce fac cu mostrele ramase dupa licitatie? le inapoez ofertantilor sau le pastrez? Mentionez ceva despre ele in contract?
Va recomand sa le returnati ofertantilor necastigatori, pentru a nu fi reclamati ca obtineti produse gratuit. Ofertantul castigator va aduce produsele la contract, mai putin mostrele, pe care le aveti deja.
Multumesc pentru raspuns....ma intreb insa mostrele intra in numarul de produse din contract ....sunt valori destul de...in jur la 500 ron ...
Mentionez ca in documentatia de atribuie nu am specificat ca returnez mostrele ...nimic...
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
vlad nicolae, moderator
Nu este nevoie sa aveti specificat in documentatie.
Este un principiu comercial si juridic, conform caruia nu aveti voie sa solicitati un bun indiferent de motiv, in scopul de a il obtine si utiliza gratuit, fara acordul expres al proprietarului. Nu trebuie sa le returnati dvs. in mod expres. Puteti trimite adrese prin care ii chemati sa le ridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostre creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei proceduri de achizitie publica de furnizare sistem informatic integrat ((licente software, servicii dezvoltare software, ... (vezi toată discuția)
Contestatie stedyan stedyan am participat la o licitatie pentru produse avicole in a carei caiet de sarcini cerintele sunau asa:aripi pui 80-90 g,congelate,piept pui congelat etc...deci ... (vezi toată discuția)
Finalizare etapa licitatie electronica ginamangra ginamangra In calitate de autoritate contractanta am organizat o licitatie deschisa offline cu finalizare on line pentru achizitia de produse,fiind licitate un numar de ... (vezi toată discuția)