avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestatie catre com.exc.al asoci.de prop.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestatie catre com.exc.al asoci.de prop.

Pe data de 03.03 2012,am depus o contestatie catre com.exec.Astazi este 22.05.2012.Nu am primit raspuns.la ce am cerut conform art.10,din Leg230/2007.in aceasta situatie,ce pot face? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: banat , utilizator 21:45, 24 Mai 2012
Depune-ti o reclamatie in acest sens la primaria de care apartineti.
Pentru raspuns erau necesare mai multe detalii care au condus la necesitatea formularii de contestatie
Art 10 din L nr 230/2007 precizeaza dreptul proprietarului de a cunoaste toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei de proprietari si accesul la cerere la orice document al asociatiei de proprietari,deci in temeiul art 10 din L nr 230/2007 nu puteti formula contestatie
Dreptul proprietarului de a formula contestatie este prevazut de art 12 A d) din HG nr 1588/2007
Daca ati adresat contestatie in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007,este de inteles de ce nu ati primit raspuns
Pentru clarificarea aspectelor care va suscita interesul staruiti la nivelul reprezentantului legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie
Mergeti la sediul asociatiei si intrebati daca si ce s-a intamplat cu cererea dv. Poate nu ati stabilit modul de inmanare a raspunsului, poate vi s-a trimis prin posta si s-a gresit adresa, poate nu va stie presedintele adresa, poate ceea ce ati solicitat necesita lucari de expertiza si mult timp de munca....
Mai pe scurt, ce spune presedintele asociatiei cu privire la contestatia dv?
asociatia era obligata sa va raspunda in termenul legal,indiferent de art stipulat.Neraspunderea la petitii intra sub incidenta codului penal...abuz in functie.Adresativa politiei...primaria nu va face nimica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in ag a asociatiei de propietari breazamoreni breazamoreni Buna dimineata, Zilele trecute a fost adunarea generala a propietarilor [editat] avand ca scop alegerea unui nou comitet executiv si a unui presedinte care nu ... (vezi toată discuția)
Izolare cu fonduri europene batiatus batiatus Acum un an lumea din bloc s-a hotarat s aizoleze cu pimaria bistrita cu fonduri cica europene au depus dosar eu si sotia nu am semnat nimic, nu ni s-a mai ... (vezi toată discuția)
Deturnare fonduri asociatie locatari dragosnicolae17 dragosnicolae17 Exista firme care pot verifica situatia de deturnare de fonduri dintr-o asociatie la cererea AG? (vezi toată discuția)