avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

In urma unei execurarii silite am reusit sa obtinem banii pe care societatea trebuia sa ni-i acorde in urma hotararii judecatoresti.Dupa ce am incasat suma brut ,am facut o exeprtiza exrajudiciara prin care am dorit sa aflam banii pe care trebuie sa-i acordam la bugetul de stat si tot ce datoram catre acesta confor legii.Acum noi dorim sa le dam banii doar ca ei nu colaboreaza cu noi si nu stiu cine poate sa ne ajute sa achitam suma.Se poate ca EXECUTORUL sa faca aceasta tranzactie???Sa ii dam suma de banii si el sa faca tansferul in conturile societatii?
Cel mai recent răspuns: agnes20 , utilizator 14:55, 22 Mai 2012
Din expunerea dvs reies aspectel contradictorii
Daca dvs sunteti beneficiaarii unei hotarari judecatoresti,pe cale de consecinta dvs trebuie sa primiti o suma de bani de la respectiva societate
In situatia in care a fost deschisa procedura de executare silta,toate demersurile se realizeaza numai prin executorul judecatoresc care detine obligatia legala sa incheie proces verbal in care sa consemneze modalitatea de achitare a obligatiilor dispuse de instanta de judecata de catre partile in executare
Am primit banii si acum trebuie sa face plata catre bugetul de stat .Doar ca nu avem contul bancar al societatii si ei refuza orice discutie cu noi.Si as dori sa stiu daca executorul poate sa faca el aceste plati catre un cont al societatii, caci el detine acele conturi din momentul in care s-au facut popririle.....si ne-a recuperat banii...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea executarii silite Marcela33 Marcela33 Cum se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare evitarea executarii silite ? Mentionez ca este vorba de conturi blocate de AFP si de evitarea acestora prin ... (vezi toată discuția)
Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)