avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat timp trebuie sa-mi plateasca cineva cota parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat timp trebuie sa-mi plateasca cineva cota parte daca se inteapa la conducta mea de gaz ?

Cat timp trebuie sa-mi plateasca cineva cota parte daca se inteapa la conducta mea de gaz ?
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 17:47, 22 Mai 2012
Inainte de a se racorda la conducta.
fara acordul dvs. nu se poate racorda. Daca o face atunci ii faceti reclamatie la Distrigaz ca s-a racordat ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare fara acord alex_element alex_element Salutare. Locuiesc intr-un bloc racordar la reteaua de distributie de energie termica a orasului. Pe o perioada de cativa ani, impreuna cu 2 vecini am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)