BUNA ZIUA SI MULTUMESC PT COLABORARE!
V-AS RUGA SA MA AJUTATI IN URMATOAREA PROBLEMA .
FRATELE MEU IN VARSTA DE 57 DE ANI , A LUCRAT LA UZINELE MECANICE TIMISOARA - IN SECTIA TURNATORIE , IN MESERIA CURATITOR-SABLATOR , PE O PERIOADA DE 7-8 ANI , SI LA INTREPRINDEREA ELECTROMOTOR TIMISOARA LA ACEEASI SECTIE SI-N ACEEASI MESERIE UN TIMP DE 2 ANI .
CONFORM NOII LEGI A PENSIEI DIN 2010 , ACESTE INTREPRINDERI NU SE REGASESC IN LISTA CELOR CU , CONDITII GRELE DE MUNCA . ACEEASI MESERIE IN SCHIMB A BENEFICIAT DE CONDITII GRELE DE MUNCA PENTRU O PERIOADA DE 2 ANI LUCRATI IN INTREPRINDEREA METALURGICA BACAU - INSTITUTIE PRINSA IN LISTA LEGII.
INTREBAREA MEA ESTE DACA SE POT FACE INTERVENTII( OBTINERE DE GRUPA PRIN TRIBUNAL SAU ALTE LEGISLATII IN VIGOARE) SA SE POATA OBTINE GRUPA SI DE LA ACESTE INSTITUTII CE NU AU FOST PRINSE IN LISTA , TINAND CONT DE FAPTUL CA MESERIA SI CONDITIILE. BENEFICIAZA DE ACEASTA GRUPA LA ALTE INSTITUTII
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
1. Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului de postare in forum.
2. Intai cred ca dvs. confundati activitatea in grupe de munca cu cea in conditii speciale si le numiti, pe ambele, "conditii grele". Anexa 3 a Legii nr. 263/2010 cuprinde unitatile care au obtinut avizul pentru indeplinirea procedurilor si criteriilor de incadrare in conditii speciale. Prin urmare, au ajuns in aceasta lista unitatile care au obtinut avizele. Fratele dvs. nu poate sa faca nimic acum, asta trebuiau sa faca fostii angajatori ai fratelui dvs.
Varsta pensionarii
christinel
M-am nascut in anul 1967 si am lucrat 26 de ani si vreo 5 luni in conditii speciale de munca.Momentan sunt somer cu indemnizatie.La ce varsta as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa i
reny.c
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu calculul varstei de pensionare? situatia sta cam asa:
Vechime totala 31 de ani, din care 22 ani grupa I de munca, iar ... (vezi toată discuția)