avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata dosar loviri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata dosar loviri si alte violente

Buna ziua am si eu o intrebare ...in cadrul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente ...act savarasit acum 3 saptamani impotriva unui minor... mi sa spus ca ia fost dat dosarul unui procuror..cam cat timp ar mai putea dura pana cand vom fi citati la tribunal?..vreau raspunsuri sincere...pe masura institutiilor judecatoresti romane..am auzit ca dureaza ceva..
Dureaza destul de mult...pentru ca au prioritate dosarele care au ca obiect fapte mult mai grave. Pana sa ajunga pe rolul instantei trebuie realizata urmarira penala (efectuarea de acte premergatoare inceperii urmaririi penale, acte specifice urmaririi penale, administrarea de probe:audierea partii vatamate, a faptuitorului, martori etc.).
N-as putea sa va dau o estimare a duratei, depinde si de volumul de munca al organelor de politie si Parchet.
Am inteles...va dura ceva..inca o intrebare D-na Florea....partea vatamata si-a scos certificat 10-11 zile..avand in vedere faptul ca am 17 ani la ce ma pot astepta in acest caz?..cel mai bun respectiv cel mai rau caz...sunt la prima abatere de genul
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
just., utilizator
Incercati o impacare cu partea vatamata...intrucat pentru astfel de infractiuni impacarea partilor inlatura raspunderea penala, caz in care se va dispune incetarea urmaririi peale, iar dosarul penal va fi inchis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal erikka erikka BUNA ZIUA In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aladin1986 aladin1986 buna. am o intrebare.! cine e dispus/a sa ma ajute cu un raspuns?am lovit un tanar impreuna cu un prieten. dupa cateva lovituri l am lasat jos .costient..acel ... (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)