avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 joburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 joburi

Buna ziua

In cazul in care o persoana are 2 joburi: unul principal (8 ore pe zi) si unul part time (4 ore pe zi). Trebuie trecut In CM si cel de-al 2-lea job?
Multumesc1
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 01:19, 18 Decembrie 2008
In carnetul de munca se trece doar angajarea la functia de baza. Functia de baza este cea aleasa de salariat . Pentru celalalt CIM se va elibera o adeverinta care va fi atasata la dosarul de pensie.
Functia de baza este aleasa de angajat, de regula job-ul de 8 ore, celelalte pot fi multiple si diverse.
cata80 a scris:

Buna ziua

In cazul in care o persoana are 2 joburi: unul principal (8 ore pe zi) si unul part time (4 ore pe zi). Trebuie trecut In CM si cel de-al 2-lea job?
Multumesc1


In carnetul de munca se trece numai locul de munca unde salariatul isi are functia de baza.
Multumesc!
eu.ro.lex a scris:

de regula job-ul de 8 ore


Poate avea si 2 job-uri de 8 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)